میکروفون گیرنده صدا در سمعک است. میکروفون سمعک، صدا را از محیط گرفته و آن را تبدیل به امواج الکتریکی می کند تا امپلی فایر و پردازنده های دیجیتالی امکان انجام تغییرات لازم را داشته باشند.

نخستین سمعک ها، شیپورهایی بودند که در قرن هفدهم میلادی افراد بر روی گوش خود می گذاشتند تا صدای افراد را بلندتر و صدای محیط را کمتر بشنوند.فرد کم شنوا سر شیپور را به سمت …

تا چه حد با سمعک آشنایی دارید؟ تاریخچه اختراع سمعک به چه زمانی بر می گردد؟ سمعک ها چگونه کار می کنند؟ استفاده از سمعک برای چه افرادی ضروری است؟ سمعک های پیشرفته امروزی چه امکاناتی دارند؟

چرا بسیاری از جانداران دو گوش دارند؟ آیا یک گوش برای شنیدن اصوات، کافی نیست؟ شنوایی دو گوشی چه تفاوت ها و مزایایی نسبت به شنوایی یک گوشی دارد؟ در صورت ابتلا به کم شنوایی، باید از دو سمعک …

وزوز گوش یکی از شایع ترین مشکلات شنیداری است و یکی از راهکارهای مدیریت وزوز گوش، کاربر سمعک در افراد کاندید کاربرد سمعک است.وزوز گوش می تواند عامل فیزیولوژیک داشته باشد و مربوط به …

سمعک، راهکار مناسبی برای جبران کم شنوایی هایی است که درمان دارویی و جراحی ندارند اما هر سمعکی برای هر نوع کم شنوایی مناسب نیست و شنوایی شناسان بسته به میزان و نوع کم شنوایی…

از سال 1957 تا به امروز، سیستم کاشت حلزون بعنوان یک روش درمانی در کودکان و بزرگسالان با افت شنوایی شدید تا عمیقی که از سمعک سودی نبرده اند و کاندید استفاده از پروتزی به نام کاشت حلزون هستند…

یکی از محصولات جانبی سمعک که کاربرد گسترده ای در نوزادان، کودکان و سالمندان کاربر سمعک دارد، نگهدارنده های سمعک هستند که سمعک را روی گوش کاربر نگه داشته و از موارد افتادن ناخواسته سمعک …

علیرغم پیشرفت قابل ملاحظه سمعک ها در حیطه های مختلف، هم چنان در برخی محیط های ویژه یا در استفاده از برخی وسایل سمعی-بصری، کاربران تمایل به دریافت مستقیم سیگنال ورودی…