سمعک (Signia (Siemens
سمعک زیمنس بیش از 135 سال قدمت دارد جایی که ورنر فون زیمنس نوآوری هایی در دستگاه تلفن ایجاد کرد تا کیفیت صدای آن را بهتر کند. در سال 2015 بخش ادیولوژی و سمعک زیمنس به هلدینگ سانتو GmbH Holding Santo در کشور سنگاپور فروخته شد وکمپانی سیوانتوس Sivantos ایجاد شد و پس از آن سمعک زیمنس با عنوان سیگنیا Signia به بازار روانه شد. امروزه کمپانی سیوانتوس Sivantos یکی از پیشروترین و معتبرترین تولیدکنندگان سمعک در دنیاست و مرکز تولید آن در کشور سنگاپور قرار دارد. حدود 5000 کارمند در 20 کشور درکمپانی سمعک زیمنس مشغول به کار هستند.
این کمپانی در بیش از 120 کشور دنیا، محصولات خود را به فروش می رساند. سمعک زیمنس یا سمعک سیگنیا و برندهای سمعک A&M همچنین برند سمعک ادیوسرویس Audioservice و برند سمعک رکستون Rexton زیر گروه های کمپانی سیوانتوس هستند که سمعک ها و ابزار کمک شنوایی در رده های قیمتی مختلف را ارایه و در اختیار کاربران قرار داده اند تا هر فرد متناسب با نیازهای شنیداری و شرایط اقتصادی خود، قادر به انتخاب مناسب ترین گزینه باشد. نمایندگی محصولات زیمنس در ایران شرکت فن آذرخش است.
بیشتر نوآوری های این کمپانی نخست در زیر گروه سمعک زیمنس یا سیگنیا مطرح شده و سپس در سایر برند های زیر گروه به کار گرفته می شود. سمعک زیمنس یا سیگنیا تقریبا هر ساله یک نوآوری در موارد مختلف، به ویژه بخش نرم افزاری سمعک ارائه می کند تا در بازار از سایر رقبای خود عقب نیافتد.
خانواده سمعک های Binax و به دنبال آن Primax، ارتباط دوگوشی سمعک ها را امکان پذیر کرده و در برخی سایزها و رده ها، توانایی های استریمینگ صوتی و انتقال مکالمات از طریق تلفن همراه یا ارتباط با ورودی های صوتی مختلفی چون تلویزیون از طریق واسط های لازم را امکان پذیر ساخته است. کمپانی سیگنیا در سال 2017-2018 اقدام به ارایه سمعک های خانواده Nx به منظور حذف نارضایتی کاربران از کیفیت صدای خودشان در حین استفاده سمعک کرد و این مدل را نیز در سایزهای مختلف داخل گوشی، از پیش ساخته شده، پشت گوشی و رسیور داخل کانال (که در بخش سایزهای سمعک در سایت Samak1 به آن اشاره شده است) به کاربران ارائه کرده تا در هر مورد بهترین سایز با توجه به نیازهای شنیداری و زیبایی شناختی کاربر، برای وی تجویز گردد. سمعک های جدیدتر کمپانی زیمنس نیز در راه هستند. قیمت سمعک زیمنس بسته به سایز و تکنولوژی به کار رفته در آن، بسیار متفاوت خواهد بود و شنوایی شناس بسته به نیاز هر فرد، گزینه مناسب را انتخاب می کند. این برند سابقه تولید سمعک های ضد آب و پشت گوشی Aquaris را نیز در کارنامه دارد.
از سمعک های معروف و پر فروش برند سیگنیا در سال های اخیر می توان به مدل های Nx, Binax و Primax در رده تکنولوژی های 3، 5 و 7 اشاره کرد که همگی در سایز های پشت گوشی و رسیور داخل مجرا و داخل گوشی (Motion, Ace, Pure, Insio) در دسترس هستند. سمعک Stylleto نیز از جدید ترین محصولات این کمپانی است که در سایز ظریف رسیور داخل مجرایی، طراحی و عرضه شده است.
سمعک زیمنس سیگنیا
از جمله تکنولوژی های به روز سمعک های سیگنیا می توان موارد زیر را نام برد:
Lithium-ion (Rechargeable) batteries
در مدل های charge and go سیگنیا امکان شارژ وایرلس سمعک ها وجود دارد و کاربر سمعک نیاز به تعویض باتری ندارد.
(OVP (own voice processing
این تکنولوژی که از سال 2018 در برخی از مدل سمعک های سیگنیا از جمله مدل NX به کار رفته است برای حذف تقویت بیش از حد صدای کاربر سمعک و پیچش صدا (ampclusion) طراحی شده. کارکرد این تکنولوژی به این صورت است که سمعک صدای کاربر سمعک را شناسایی می کند و صدای شناخته شده را تقویت نمی کند.
Streaming
امکان اتصال مستقیم و وایرلس سمعک به گوشی های همراه (twin phone) و تلویزون و دریافت تماس های تلفنی، موزیک و صدای تلویزیون به صورت استریو از طریق بلوتوث را برای کاربر سمعک مهیا می سازد.
Tinnitus notch therapy
در این روش که امکان درمان وزوز های تونال را فراهم می آورد با تعیین محدوده فرکانسی دقیق وزوز، با عدم تقویت آن محدوده فرکانسی و تقویت فرکانس های مجاور سعی در درمان وزوز از طریق “lateral inhibition” شده است.
Ewind screen
این تکنولوژی امکان بهتر شنیدن را حتی در نویز ایجاد شده توسط باد را برای کاربران سمعک فراهم می کند.
Primax
این تکنولوژی پیشرفته ترین پلتفرم سمعک های سیگنیا تا به امروز است و همانند پلتفرم قبلی (Binax) با استفاده از Speech Master برای تجربه شنوایی دو گوشی و همچنین درک بهتر گفتار در محیط های شلوغ طراحی شده است. Speech Master قابلیتی است که توانایی آنالیز کردن منبع گفتار و جدا کردن آن از نویز محیط و گفتگو های ناخواسته را داراست. تکنولوژی پرایمکس در مدل های Pure, Ace, Motion و Insio به کار رفته است.